اموزش روش تهیه پیتزا با تون ماهی

اموزش روش تهیه پیتزا با تون ماهی,دستور پخت غذا,دستور پخت غذاهای ایرانی,دست پخت,دستور پخت غذاهای خوشمزه,دستور پخت انواع غذا,دستور پخت غذاهای جدید,طرز پخت غذاهای ایرانی,دستور پخت غذا با مرغ,پخت غذاهای ایرانی,دستور پخت انواع غذاها,آموزش پخت غذا,دستور پخت غذاهای فانتزی,طرز پخت غذا,دستور پخت غذای ایرانی,پخت غذا با مرغ,آموزش پخت غذاهای ایرانی,دستور پخت انواع غذاهای ایرانی,پخت انواع غذاهای ایرانی,دستور پخت غذای جدید,
اموزش روش تهیه پیتزا با تون ماهی از امتحان «پیتزا تن ماهی» پشیمان نخواهید شد گردآوری توسط گروه آشپزی ممتازنیوز ممتاز نیوز به نقل از مجله زندگی ایده آل: مواد لازم: خمیر آماده پخت ۳۰ سانتی‌مترسس پستو: ۳ قاشق سوپ‌خوریتن ماهی: ۲۰۰ گرمروغن زیتون: ۷ قاشق چای‌خوریگوجه گیلاسی نصف شده: ۱۷۵ گرمپنیر موزارلا: ۱۰۰ گرمزیتون سیاه: ۸ عددنمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه: ۱٫ فر را روشن می‌کنیم و دمای آن را ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت انتخاب می‌کنیم. سپس خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار داده و روی آن…