اموزش تهیه غذای محلی گیلان خورش متن جن

اموزش تهیه غذای محلی گیلان خورش متن جن,غذای ایرانی,انواع غذای ایرانی,غذای خوشمزه با مرغ,بهترین غذای ایرانی,طرز تهیه غذای ایرانی,غذای جدید ایرانی,غذای ایرانی با مرغ,غذای ایرانی ساده,غذای ساده ایرانی,دستور غذای ایرانی,لیست غذای ایرانی,پیش غذای ایرانی,انواع پیش غذای ایرانی,تهیه غذای ایرانی,آموزش غذای ایرانی,دستور غذای خوشمزه,عکس غذای ایرانی,غذای ایرانی خوشمزه,طرز تهیه انواع غذای ایرانی,
اموزش تهیه غذای محلی گیلان خورش متن جن خورش متن جن به اشتراک بگذارید آشپزی و شیرینی پزی خورش متن جن مواد لازم : گردو ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک عدد قیسی ۱۲ عدد کشمش ۱۵۰ گرم رب اناردو قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگیسه قاشق غذاخوریگلپربه میزان لازمنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمپیاز داغسه قاشق غذاخوری طرز تهیه:ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفتد. بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه…